Kedu ihe kacha mma eji emebi hydraulic?

A na-arụ ọtụtụ ọrụ n'ebe a na-ewu ihe owuwu site na nbibi ruo na nkwadebe saịtị.N'ime akụrụngwa niile dị arọ a na-eji, ndị na-agbaji hydraulic ga-abụ nke kachasị mma.A na-eji ndị na-agbaji hydraulic eme ihe na ebe a na-ewu ụlọ maka ụlọ na iwu okporo ụzọ.Ha meriri ụdị ochie nke imewe, mkpọtụ, na mmefu ndị ọrụ.

Kedu ihe bụ Hydraulic Breaker Be1

Kedu ka igwe si arụ ọrụ?

Hammers hydraulic na-abịa n'ụdị na nha dị iche iche.A na-ejikọta ngwá ọrụ a na ndị na-egwupụta ihe ma na-arụ ọrụ na ụkpụrụ nke hydraulics.

Ọrụ nke Hydraulic Breakers

Hydraulic Breakers na-arụ ọrụ kacha arụ ọrụ na ogbunigwe na ebe a na-egwupụta ihe maka mgbawa nke mbụ ma ọ bụ nke abụọ.Ndị ọrụ nkwekọrịta nwere ike iji igwe ndị a maka ọrụ owuwu gwuo olulu ma ọ bụ gbajie nkume na unyi.

  •   Nkwụsị nke mbụ

Mgbaji nke mbụ na-eme mgbe ihe owuwu ahụ ka dị n'ime ala na-ewepụtabeghị ya.Ọ bụ usoro na-achọsi ike nke chọrọ ike na mmefu dị elu.Usoro a na-eme n'ọrụ ntọala, iwepụ ihe maka ụzọ ụzọ, na nbibi n'ozuzu.Ụzọ mgbawa na-egwupụta ihe kacha mma mgbe ihe ndị a mere.

Kedu ihe bụ Hydraulic Breaker Be2

  •   Nkwụsị nke abụọ

Mgbaji nke abụọ bụ mgbe ewepụtaralarị ihe gbajiri igwe ahụ n'ala wee chọọ mgbakwunye ọrụ.Ụdị nkwụsịtụ a zuru oke maka mgbawa na-agbajisị ihe ndị buru ibu site na mgbawa na ọkpụkpụ.A na-anabatakwa usoro a maka igwu ala ogbunigwe.

Kpọtụrụ HMB hydraulic Hammers

Ndị na-agbaji hydraulic anyị bụ nke kacha mma.Ha na-adị ngwa ngwa, a pụrụ ịdabere na ya, ma nweta ọrụ ahụ.Ị gaghị echegbu onwe gị maka ịzụrụ igwe ga-akụrisị.Anyị na-ebuga naanị ihe kacha mma ma ọ bụrụ na ị na-achọ ụlọ ọrụ ị ga-arụ ọrụ na ụlọ ọzọ gị, kpọtụrụ HMB hydraulic Hammers. Ekwenyere m na HMB ga-ewetara gị ahụmịhe onye ọrụ dị mma.

Ị nwere ike iru anyị site na ịkpọtụrụ anyị whatapp 8613255531097

webụ:https://www.hmbhydraulicbreaker.com/


Oge nzipu: Nov-03-2022

Zitere anyị ozi gị:

Dee ozi gị ebe a ziga anyị ya